Ono što nam je kao adolescentu bio prioritet menja se kad se venčamo, pa se opet menja kad postanemo roditelji i tako za svaku životnu fazu. Kako se razvijamo menjaju se i naše potrebe.

Po polisi životnog osiguranja tačno možemo i da vidimo u kojoj životnoj fazi se nalazimo. Želimo da vam prikažemo nekoliko životnih faza koje pokreću potrebu za životnim osiguranjem.

U bračnoj/vanbračnoj vezi

Biti u braku ili vanbračnoj zajednici je ozbiljan korak gde učimo da delimo sve, osim da nosimo klavir na treći sprat bez lifta. Takođe, podrazumeva finansijsku odgovornost održavanja doma.

Budući da partneri postaju i finansijski zavisni jedni od drugih veoma je bitno da se životno osigurate, jer tako pokazujete odgovornost prema partneru. Ako bi se jednom od vas nešto dogodilo, ta polisa bi finansijski pomogla da lakše prebrodite takav period.

Roditelj koji ne radi, ostaje kod kuće, takođe treba da razmisli o životnom osiguranju. Posao koji obavlja roditelj koji ostaje kod kuće, vođenje računa o domaćinstvu i čuvanje dece, je od neprocenjive vrednosti. U odsustvu tog roditelja polisa može da pomogne da se unajmi pomoć za sve što je neophodno.

Kupovina doma

Vaš dom je vaše utočište, mesto gde se stvarate uspomene. U slučaju smrti, želeli bi da vaši najmiliji ostanu u domu koji ste gradili zajedno.

Iznos polise bi im pomogao da isplate kredit, kako bi porodica izbegla zaduženja i zadržala dom.

Prinova u porodici

Rođenje deteta je jedno od najlepših događaja u životu. Isto tako počinjemo da shvatamo da to malo stvorenje zavisno od nas i da moramo da razmišljamo da predupredimo nepredviđene okolnosti.

Tu sigurnost nam pruža polisa životnog osiguranja. Polisa pruža mogućnost da makar finansijski obezbedimo decu ako nam se nešto dogodi.

Odlazak u penziju

Svi smo svesni da je penzija znatno manja od plate, ljudi moraju da promene način života, ako nemaju dodatne prihode pored toga. Jedan od najlakših načina da obezbedite isti kvalitet života za vreme penzije jeste da imate polisu životnog osiguranja. Samim tim obezbedili ste sebe za treće doba, a ako se na tom putu dogodi da preminete obezbeđena je vaša porodica.

Osigurajte sebe zbog svojih najdražih za bezbedniju budućnost već danas. Pozovite naše savetnike na besplatan telefon 0800-111-800 i saznajte šta je najbolje za vas!