Prisustvovali ste i previše za vaš ukus broju veridba, venčanja, babica. Da li znate da u Srbiji ima sve više ljudi koji su slobodni? Ako ste slobodni, nemate partnera, mislite da vam životno osiguranje nije potrebno, zar ne?

Daćemo vam tri razloga zašto vam je potrebno životno osiguranje, čak i ako čekate srodnu dušu.

Imate kredit

Imate veliku finansijsku odgovornost, potpisali ste kredit za stan, ili kredit za auto, studentski kredit. I nažalost dogodi se ono najgore, a taj kredit mora da bude vraćen. Da li su vaši bližnji (roditelji, sestra, brat) potpisali da će vratiti taj kredit ako se vama nešto dogodi?

Iznos polise životnog osiguranja bi u tim teškim trenucima olakšalo finansijski teret vašim najbližima.

Samohrani ste roditelj

Kao samohrani roditelj, borite se lavovski svaku godinu, mesec, dan, sat, minut. Brinete sami o sebi i deci, hrana, režije, kućni poslovi, posao kao izvor prihoda, vaspitanje, i sami nastavite niz svih obaveza. Veoma velika neizvesnost nas pokreće da razmišljamo šta bi se dogodilo ako bi bili sprečeni da radimo, da finansijski doprinosimo? Da li ste spremni na to?

I sami znate koliko ljubavi nam deca pružaju, a isto toliko koliki su troškovi odgajanja deteta od pelena, preko osnovne škole, odeće, obuće, pa do fakulteta. Zato nam životno osiguranje pruža sigurniju budućnost u nepredviđenim okolnostima tj. želimo da predvidimo sve okolnosti, koliko god je to moguće.

Planirate da zasnujete porodicu

Trenuto ne vozite karavan sa mnogo dece, ali ako je to vaš san onda je bolje da što pre uzmete polisu životnog osiguranja za vas. Zašto? Dok ste mladi i zdravi za relativno malo mesečno izdvajanje možete sebi da obezbedite kvalitetnu polisu.

Osigurajte sebe zbog svojih najdražih za bezbedniju budućnost već danas. Pozovite naše savetnike na besplatan telefon 0800-111-800 i saznajte šta je najbolje za vas!