Kao roditelji odrasle dece verovatno ste počeli da razmišljate o vašoj finansijskoj budućnosti i zaostavštini koju želite da ostavite za vaše najdraže. Veoma je bitno da na vreme počnemo da planiramo kakvi će biti naši troškovi kada odemo u penziju, zato smo mi tu da vam pomognemo u vašim planovima kroz Životno osiguranje za slučaj doživljenja.

Životno osiguranje za slučaj doživljenja je pogodan za skoro sve „seniore“ od 55 do 75 godine. Pomaže vam u zaštiti vas i vaše porodice od najstrašnijih trenutaka – troškovi lečenja ili troškovi sahrane. Nije jednostavno razgovarati o tome sa svojim najdražima, ali mnogi „stari roditelji“ osećaju veliko olakšanje kada znaju da imaju plan.

U nastavku sledi samo nekoliko razloga zašto je polisa životnog osiguranje odličan izbor:

  • Zaštita svojih najdražih, pre svega. Ukoliko imate člana porodice, koji zavisi od vas finansijski, Životno osiguranje za slučaj doživljenja može da vam pomogne prilikom plaćanja troškova lečenja ili otplate duga, koji ostane nakon slučaja smrti.
  • Odličan način da pokrijete troškove sahrane, koji u proseku mogu da budu izmedju 1.500 – 2.000 EUR i upravo ovakva vrsta životnog osiguranja može da bude rešenje kada do toga dodje, kako ne biste bili na teretu vašoj porodici.
  • Veoma je jednostavano i pristupačno. Ukoliko imate izmedju 55 i 75 godina prihvat u osiguranja vam je zagarantovan, to znači da možete zaključiti polisu životnog osiguranja bez zdravstvenog pregleda.

Svaki roditelj želi da zaštiti svoju porodicu od nekih vrsta dugova i ova polisa vam pruža tu vrstu prednosti.

Osigurajte sebe zbog svojih najdražih za bezbedniju budućnost već danas. Pozovite naše savetnike na besplatan telefon 0800-111-800 i saznajte šta je najbolje za vas!