Ukoliko ne biste bili više tu, da li bi vaša porodica bila sposobna da pokrije sve finansijske troškove i dugove koje ćete ostaviti iza sebe?

Životno osiguranje za slučaj doživljenja može da vam pomogne u smanjenju finansijskog tereta sa kojim bi mogli da se nose vaši najbliži.

Bez zdravstvenog pregleda i upitnika, veoma jednostavno! Ne postavljamo pitanja, garantujemo vam polisu

Ukoliko imate izmedju 55 i 75 godina ova polisa može biti pravi izbor za vas. Već za 2.500 dinara mesečno možete zaštiti svoje najbliže, pokrivati svoje dodatne troškove lečenja, itd. Ne postoje ograničenja vezana na vaše zdravstveno stanje, potrebno je samo da pozovete na besplatan broj 0800-111-800.

Manje stresa za vašu porodicu kroz teška vremena

  • Kako funkcioniše?

Svakog meseca uplaćuje se dogovoreni mesečni iznos premije, kojom se ostvaruje pravo na životno osiguranje. Ukoliko se desi prirodna smrt, vaši naslednici dobijaju do tada uplaćene premije, a ukoliko se smrt dogodi usled nezgode isplaćuje se čak do 8.000 EUR, koji mogu da se upotrebe za pokrivanje troškova lečenja, sahrane, zaostalih dugova i slično.

  • Pozajmica i mirovanje nakon dve ili tri godine

Za svaku uplaćenu mesečnu premiju nakon dve ili tri godine trajanja osiguranja imate mogućnost uzimanja pozajmice, koja može da vam pomogne u slučaju nepredvidjenih troškova.

Ukoliko se dogodi da zbog određenih životnih okolnosti niste u prilici da nastavite sa mesečnim plaćanjem premije možete „pauzirati“ plaćanje polise na period od godinu dana, a nakon isteka tog perioda nastaviti sa plaćanjem.

 

Pažljiv poklon za ljude koje volite . Olakšajte sebi teška vremena

Životno osiguranje za doživljenje može biti veoma praktično rešenje ukoliko želite da zaštite sebe i druge od nemilih događaja. Procedura je zaista jednostavna, gotovo je nemoguće da prilikom prihvata u osiguranje budete odbijeni iz bilo kog razloga.

Sve što je potrebno uraditi da nam pozovete na 0800-111-800 za više informacija. Za vas možemo pripremiti ponudu, koja vama i vašoj porodici najviše odgovara, kako bi teška vremena kasnije bila barem malo lakša.Pozovite naše savetnike na besplatan telefon 0800-111-800 i saznajte šta je najbolje za vas!