Postoji mnogo stavki na vašoj listi za kućni budžet, kirija ili rata za kredit, režije za stan, hrana, odeća, obuća, automobil, stavke za negu deteta, troškovi obrazovanja, putovanja na posao. A da ne pričamo o stavkama za opuštanje. Dok je prosečna plata u Srbiji oko 62.000 dinara i varira od severa ka jugu naše zemlje.

Veoma tesan kućni budžet vam nameće stav da nemate dovoljno novca i za životno osiguranje. Ali životna osiguranja mogu biti veoma pristupačna, da i ne osetite na vašem kućnom budžetu.

Izbor pristupačne polise

Ako želite da sa što manje izdvajanja zaštitite vaše najmilije Triglav Savetovanje će za vas napraviti sigurnu, pouzdanu i pristupačnu ponudu. Na primer, za samo 7,23e mesečno, ženska osoba starosti 30 godina može  posedovati polisu na 20 godina sa osiguranom sumom, koja štiti njene najbliže, od 40.000e.

Ovo je primer Riziko životnog osiguranja koje je pristupačnije nego osiguranja sa štednim karakterom, jer novac se isplaćuje samo u slučaju smrti. Ali isto tako, osiguranja sa štednim faktorom ima mogućnost da podignete osiguranu sumu.

Da bi napravili pristupačnu polisu za vas najbolje je da se konsultujete sa našim savetnikom.

Koliki su troškovi kada ne posedujete polisu?

Znamo da je veoma stresno i zastrašujuće misliti, a ne razgovarati o sopstvenoj prolaznosti, ali šta ako se to dogodi? Kako će vaši najbliži da se izbore sa svim finansijskim teškoćama?

Ni jedna suma novca na ovom svetu ne može da nam vrati naše najmilije, ali ta suma može da bude od vitalne važnosti za zaštitu finansijske budućnosti vaše porodice.

Potraga za mestom u vašem kućnom budzetu

Male promene u navikama mogu da učine veliku promenu u vašem budzetu. Razmislite malo o svojim mesečnim troškovima. Stavite na papir dve kolone „neophodno“ i „lepo je imati“, kako bi vam bilo lakše da nađete te skrivene troškove, koje vam nisu neophodni.

Da li prvu jutarnju kafu kuvate kod kuće ili kupujete? Odreći se jedne kupovne kafe dnevno omogućuje vam veoma kvalitetnu polisu.

Da li nosite ručak od kuće na posao ili kupujete? Odreći se svakog drugog dana kupovnog ručka takođe vam pruža kvalitetnu zaštitu Vaše porodice.

Male korekcije u ponašanju nam omogućavaju veoma veliku sigurnost i zaštitu naših bližnjih.

Osigurajte sebe zbog svojih najdražih za bezbedniju budućnost već danas. Pozovite naše savetnike na besplatan telefon 0800-111-800 i saznajte šta je najbolje za vas!