Ako očekujete dete i razmišljate o životnom osiguranju na pravom ste putu. Ali ako se prvi put upoznajete sa životnim osiguranjem sigurno ćete imati mnoga pitanja. Navešćemo nekoliko najčešćih:

Koja vrsta životnog osiguranja je najbolja za novopečene roditelje?

Pre svega treba da odlučite šta vam je prioritet, da li da obezbedite dete u slučaju da se vama nešto dogodi ili da štedite za njegovo školovanje.

Mame najčešće žele i jedno i drugo, tako da je naša ponuda Mešovito životno osiguranje idealna za takve uslove.

Da li dete može da nasledi novac u slučaju smrti?

Dete se imenuje kao korisnik polise u slučaju smrti i ukoliko se dogodi takva situacija novac se isplaćuje detetu ili staratelju ukoliko je maloletno.

Na koji način je isplata novca?

Pri potpisivanju polise se odlučujete da li želite kada istekne osiguranje da osiguranu sumu podignete (vi ili dete kako odlučite) jednokratno ili u ratama.

Na koliko godina se ugovara osiguranje?

Najbolje ugovoriti osiguranje, koje ima cilj štednju i zaštitu, jeste do detetovog polaska na fakultet. Što pre počnete to je bolje, jer je manje mesečno izdvajanje, a veće osigurane sume.

Koliko se plaća mesečno životno osiguranje?

Koliko ćete plaćati osiguranje zavisi od mnogo faktora, ali najvažnije zdravlje i starost. Ali evo primera: Zdrava 30togodišnjakinja, zdrava i nepušač, mogla bi da dobije oko 9.000e za mesečnu premiju od 40e. Za detaljni obračun kontaktirajte našeg savetnika da vam besplatno napravi izračun.

 

Osigurajte sebe zbog svojih najdražih za bezbedniju budućnost već danas. Pozovite naše savetnike na besplatan telefon 0800-111-800 i saznajte šta je najbolje za vas!