Pravne informacije

Vlasnik veb stranice i domena www.triglav-savetovanje.rs (u daljem tekstu veb stranica Triglav Savetovanje d.o.o.) je Triglav Savetovanje d.o.o. Zelengorska 1g, 11070 Novi Beograd, koji teži tačnosti i ažurnosti podataka objavljenih na veb lokaciji www.triglav-savetovanje.rs.

Informacije na veb lokaciji su samo informativnog karaktera i nemaju pravne posledice, osim tamo gde je izričito navedeno.

Ni Triglav Savetovanje d.o.o. niti bilo koje drugo pravno ili fizičko lice, koje je učestvovalo u stvaranju i izradi ovih veb stranica, ni u kom slučaju ne odgovara akcionarima ili trećim licima za bilo kakvu štetu koja nastane zbog postojanja, pristupa, upotrebe i / ili nemogućnosti za upotrebu ili povezivanje sa ovim veb lokacijama i / ili informacijama na njima ili za bilo kakve greške ili propuste u njihovom sadržaju.

Triglav Savetovanje d.o.o. takođe nije odgovorna za oblik i sadržaj podataka dobijenih putem veza koje nisu u vlasništvu Triglav Savetovanja d.o.o., a takođe nije odgovorna ni za poštovanje privatnosti ovih veza.

Zadržavamo pravo promene sadržaja ovih veb stranica u bilo koje vreme, na bilo koji način i iz bilo kog razloga, bez prethodne najave. Ne prihvatamo nikakvu odgovornost za bilo kakve posledice takvih promena.

Autorsko pravo

U skladu sa Zakonom o autorskom i srodnim pravima, Triglav Savetovanje d.o.o. je nosilac materijalnih autorskih prava nad zaštićenim sadržajem u najširem smislu (grafički elementi, fotografije, ilustracije ili druge prezentacije teksta) objavljene na veb lokaciji. To znači da bez pismenog odobrenja Triglav Savetovanja d.o.o. svako kopiranje, umnožavanje i bilo kakva distribucija u komercijalne svrhe zabranjeno.

U skladu sa Zakonom o autorskom i srodnim pravima izuzetno dozvoljava upotrebu odnosno reprodukciju dela zaštićenih autorskim pravima na osnovu prava javnosti na informaciju, u obrazovne svrhe i za ilustraciju, sučeljavanje i upućivanje u citiranom obliku, ali je obavezno navesti izvor i autorsko delo. Dozvoljena je i upotreba i reprodukcija dela zaštićenog autorskim pravima u ograničenom broju za privatnu, nekomercijalnu upotrebu.

Usklađenost sa odredbama zakonskog obaveštenja

Ulazak na veb stranicu https://triglav-savetovanje.rs/ znači da se slažete sa svim ovde navedenim ograničenjima i uslovima. Ako se ne slažete sa svima, nemojte koristiti ovu veb stranicu. Savetujemo vam da s vremena na vreme posetite našu veb stranicu kako biste pregledali trenutno pravno obaveštenje, jer je za vas obavezujuće.